Tietoa sivustosta

Aalto-yliopiston Internet-sivusto uudistettiin vuonna 2013. Sivusto toimii Aalto-yliopiston korkeakoulujen verkkopalveluiden rinnalla.

Korkeakoulujen verkkopalvelut:

Sivustoa koskevaa palautetta, kysymyksiä tai muutosehdotuksia voi lähettää sivuston alalaidan palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen viestinta [at] aalto [dot] fi.

Sivuston visuaalisen ilmeen on suunnitellut TBWA\Helsinki. Teknisestä toteutuksesta on vastannut Anders Innovations, ja sivusto on tuotettu Midgard CMS -sisällönhallintajärjestelmällä.

Sivuston rakenne

Sivusto koostuu viidestä pääosiosta, joihin pääsee sivuston ylälaidassa olevasta vaakanavigaatiosta (Opiskelu ja ohjelmat, Tiede ja tutkimus jne.). Tämän lisäksi sivustolla on kohderyhmittäin suunnattua tietoa mm. alumneille, medialle, yhteistyökumppaneille ja opiskelupaikkaa hakeville.

1) Etusivu

Etusivulla kerrotaan ajankohtaisista asioista: sinne on koottu uutiset, tapahtumat sekä Aalto-yliopiston toimintaa esittelevät kuvakaruselli.

2) Opiskelu ja ohjelmat

Osio kertoo Aalto-yliopiston opiskelumahdollisuuksista ja yliopistoon hakemisesta, ja se sisältää yleistä tietoa opiskelusta ja opiskeluun liittyvät uutiset.

3) Tiede ja tutkimus

Osiosta löytyy tietoa Aalto-yliopistossa tehtävästä tutkimuksesta ja sen painopistealueista sekä linkit tutkimusuutisiin. Osiossa esitellään myös monitieteisiä hankkeita sekä tutkimus- ja oppimisympäristöjä.

4) Yhteistyö ja kumppanuudet

Osiosta erityisesti yliopiston yhteistyökumppanit löytävät tietoa yhteistyömahdollisuuksista ja yliopiston palveluista. 

5) Tietoa yliopistosta

Osiossa kerrotaan Aalto-yliopiston toiminnasta, tavoitteista ja strategiasta, organisaatiosta ja tehtävistä, historiasta ja Aalto-yliopistosta työnantajana. Yhteystiedot-osiosta löytyy Aalto-yliopiston ja sen korkeakoulujen sekä palveluyksiköiden yhteystiedot

Tekijänoikeudet, vastuut ja henkilötietojen käsittely

Siltä osin, kuin sivustolla julkaistu materiaali on immateriaalioikeuksin suojattua, kuuluvat oikeudet Aalto-yliopistolle. Aalto-yliopisto, Aalto-yliopiston nimet ja tunnusmerkit on suojattu tavaramerkkeinä. Oikeudet pidätetään, ellei toisin ole mainittu.

Aalto-yliopiston verkko-osoitteessa on myös yliopiston opiskelijoiden, henkilöstön tai näiden muodostamien yhteisöjen verkkosivuja. Aalto-yliopisto ei vastaa näiden sivujen sisällöstä. Näiden sivujen sisällöstä vastaa sivujen ylläpitäjäksi merkitty henkilö, jolla on yliopiston verkkoon käyttöoikeudet.

Aalto-yliopisto ei vastaa käyttäjälle mahdollisesti aiheutuneesta haitasta, joka johtuu teknisestä häiriöstä tai sivustoon linkitetystä ulkopuolisten materiaalista.

Vierailemalla Aalto.fi-sivustolla hyväksyt evästeiden käytön, josta voit lukea lisää tietosuojaselosteesta. Tämän lisäksi muut tietosuoja- tai rekisteriselosteet löytyvät kunkin Aallon verkkopalvelun tai sivuston yhteydestä.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 03.10.2017.