Vuokraa tila ja järjestä tapahtuma

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin, seminaareihin ja kongresseihin. Varattavia tiloja on yli 100, ja ne sijaitsevat Otaniemen kampuksella ja Töölössä.

Toivotamme tervetulleiksi Aalto-yliopiston sidosryhmät ja kumppanit kuin myös muut toimijat tutustumaan tiloihin ja järjestämään tapahtuma yliopiston sykkeessä.

Tutustu vuokrattaviin tiloihin: Aalto-yliopiston tilavuokraus (facilityrental.aalto.fi)

Tietoa tapahtuman järjestäjälle

Tilat ja varaukset

Tiloja on pienistä 10 hengen tiloista 600 hengen auditorioon saakka. Tilojen perusvarustukseen kuuluu pääsääntöisesti datatykki, valkokangas, tietokone, Aalto Open -nettiyhteys ja liitäntä omalle kannettavalle.

Tiloja voidaan vuokrata yritysten, tiedeyhteisöjen sekä julkisten ja yleishyödyllisten yhteisöjen, yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen käyttöön. Tiloja ei vuokrata puoluepoliittisiin tai uskonnollisiin tilaisuuksiin.

Aalto-yliopiston tilojen vuokraaminen ulkopuoliseen käyttöön hoidetaan tilamyynnin kautta. Tiedustelut sähköpostilla tilamyynti [at] aalto [dot] fi tai tarjouspyyntölomakkeen (facilityrental.aalto.fi) kautta. Varauksia voi tehdä ainoastaan kuluvalle lukuvuodelle.

Hinnat

Aalto-yliopiston tilat ovat aina maksullisia. Hintoihin lisätään aina arvonlisävero, kun kyseessä on ulkopuolinen tilamyynti. Hinnasto on voimassa kiinteistön aukioloaikoina ja vain kuluvana vuonna. Minimiveloitus on 1 tunti. Myös valmistelu-/rakennusajasta veloitetaan ja asiakkaan on ilmoitettava varausta tehdessä tarvitsemansa valmisteluaika. Aukioloaikojen ulkopuolisesta käytöstä veloitetaan erilliset vahtimestarikustannukset.

Peruutukset

Mikäli varaus perutaan 28–15 päivää ennen varausta, veloitetaan 50 % tilaveloituksesta. Mikäli varaus perutaan 14-0 päivää ennen varausta, veloitetaan 100 % tilaveloituksesta. Monipäiväisistä ja useamman tilan varauksista laaditaan tapauskohtaisesti laajemmat peruutusehdot.

Tarjoilut

Tarjoilu tilaisuuteen tilataan kiinteistössä toimivalta ravintolalta joko ravintolatilatiloihin, kokoustiloihin, aulaan tai käytävälle. Ravintoloitsijoina ovat Sodexo Oy, Fazer Food Services Oy ja Antell Oy.

Sijainti

Otaniemen kampus sijaitsee Espoossa, noin 10 km päässä Helsingin keskustasta, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Töölön kampus on aivan Helsingin keskustan tuntumassa Etu-Töölössä, Kampin vieressä. 

Katso tarkemmat kampuskartat.

Yhteystiedot

Kati Gustafsson, puh. 050 501 4086, kati.gustafsson [at] aalto [dot] fi
Mirka Elovaara, puh. 050 406 4465, mirka.elovaara [at] aalto [dot] fi

Aalto-yliopisto, Kampuspalvelut, Tilamyynti, PL 17800, 00076 AALTO, tilamyynti [at] aalto [dot] fi

Tutustu vuokrattaviin tiloihin: Aalto-yliopiston tilavuokraus (facilityrental.aalto.fi)

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 11.09.2018.